Skip to main content

Våre tjenester

Emballering og merking

Har du behov får å endre innpakning eller emballasjen produktene leveres i, er vi en samarbeidspartner dere kan stole på. Vi har lang erfaring med om-pakking og utfører jobben etter dine ønsker. Noen av våre referansekunder er Lilleborg og Coop.

Pakking

Vi holder til i store, funksjonelle lokaler med godt av lagerplass som gir oss mulighet til å håndtere store kvanta. Vi kan lett omstille oss og har utstyr til å håndtere store og små oppdrag. Vi pakker i ønsket emballasje og kan hente og levere på forespørsel. 

Montering

I vår monteringsavdeling tar vi imot små og store oppdrag. Vi har stor arbeidskapasitet og kan bistå under oppgaver som krever mye manuelt arbeid. Vi kan montere et bredt spekter av produkter. 

Logistikk

Vi mottar og sender gods samt planlegger, også via EDI. Ta kontakt hvis dette er av interesse.

Vedproduksjon

Vi produserer fin bjørkeved i lengde på 30 cm. Disse leveres hovedsaklig som 60 liters sekker eller spesialbestilles på 1000 liters pall. Bestilling kan gjøres via vår nettbutikk.

På stedet oppdrag

Vi tilbyr våre tjenester ute hos kunder for pakking, montering og emballering. Vi har lang erfaring med slike oppdrag og høy tilfredshet blant våre kunder.

Egenproduksjon

Vi tilbyr egenproduserte produkter slik som benker, fuglekasser og blomsterkasser. Disse produktene kan dere finne i vår nettbutikk. Har dere andre produkter dere ønsker laget etter spesielle mål,  ta kontakt med oss. 

Transporttjenester

Vi tilbyr transport for våre kunder med henting og bringing av varer. Ta kontakt hvis dere har et behov.