Vår mann på rugbybanen

Rugby er en idrett som er lite utbredt i Norge, men sakte men sikkert har idretten gjort seg gjeldende også her til lands, hvilket også gjelder grenen Rugby League. En av spillerne som har klart å slå seg opp som rugby-spiller er 35-år gamle Eric Peter «Sonny» Mellor, som – i tillegg til å være god på rugbybanen – mangler nedre del av venstrearmen.

-Jeg ble født sånn, sier Sonny til Aftenposten, og ser ikke på arm-mangelen som noe problem. 35-åringen er opprinnelig fra Australia, men kom til Norge for 12 år siden, og både i 2009 og 2011 ble Sonny kåret tilNorges beste rugbyspiller. – Når du ser Sonny i aksjon, tenker du på at han ikke har noen hemninger, sier landslagskamerat Kim André Seglem. Han legger til: Det er veldig betryggende for medspillerne å ha ham med, fordi han er så flink til å kommunisere og har så lang erfaring. Han gir et løft både fysisk å mentalt, som få spillere kan.

Såpass god er Sonny at Norge nå kun er 2 seiere unna å gjøre noe vi aldri har klart tidligere: Nemlig å kvalifisere oss til VM i Rugby League, som skal avholdes i England i 2021.

Les hele saken: https://www.aftenposten.no/sport/i/awKyGO/Han-har-bare-n-og-en-halv-arm-Likevel-er-Sonny-35-blant-Norges-beste-i-rugby

Publisert av: Anders Teslo