LAN-treff for en god sak

I desember arrangerte 10. klasse ved Ortun videregående skole i Fyllingsdalen LAN (dvs. et datatreff) for 8-10. klasse, til inntekt for den humanitære organisasjonen Joy som arbeider for en bedre hverdag for beboerne på Internat Shagan, som er et internat for utviklingshemmede i Aserbajdsjan.

LAN-treffet ble avholdt på Magneten frivillighetssentral, og under festen var det mulighet for å spille VR-spill, det var ulike turneringer med premier, og i tillegg hadde man en kafe og en såkalt «chill out»-sone for gamere som trengte å ta en pust i bakken. Hvilket ikke var så rart, for festen varte i totalt 18 timer! – Det var gøy å lære hva som må til for å lage et arrangement, sa Henrik Eliassen Hellegjerde og Casper Bommen, som var to av elevene som arrangerte LAN-treffet.

Formålet med treffet var, foruten å samle inn penger til en god sak, å lage et rusfritt arrangement for ungdom. Totalt var det 30 ungdommer tilstede på LAN-treffet, og til sammen fikk Joy inn 4850 kr, noe som skal gå til sommerleir for beboerne på Shagan-internatet.

Les hele saken:

Ortun-elever arrangerte LAN på Magneten

18 timer med gaming så ikke ut til å slite ut deltakerne. I desember arrangerte tiende trinn på Ortun skole LAN – et dataparty – for ungdom på 8.-10. trinn. Det hele skjedde på Magneten frivilligsentral. Elevene har valgt valgfaget «Innsats for andre», og skal gjennom skoleåret arbeide med ulike prosjekter.

Publisert av: Anders Teslo

Levert av Ascentia AS