Julens sportstilbud på TV-skjermen

I julen blir det et forrykende tilbud på TV-skjermen når våre fremste idrettsutøvere skal kjempe om verdenscupseiere, VM-medaljer og annen stor ære. Under følger en oppsummering av hva vi kan vente oss på TV-fronten i de nærmeste ukene, og i den siste uken før juleferien vil vi komme med en oversikt over hva som skjer på nyåret.

  • Cupfinalene i fotball for menn går søndag 8. desember på NRK 1. I år blir det et skikkelig lokaloppgjør, når det skal avgjøres hvem som er Rogalands beste fotballag: Viking mot FK Haugesund. Sendingen starter kl. 12.25, med avspark kl. 13.05.
  • Håndball-VM 2019 for kvinner arrangeres i perioden 30. november – 15. desember i Japan. Kampene sendes på TV3, og Norges gruppekamper (mot Cuba 30. november, Slovenia 2. desember, Serbia 3. desember, Angola 5. desember og Nederland 6. desember) går alle kl. 12.30 på formiddagen, ettersom Japan ligger 8 timer foran oss.
  • VM i lyn-og hurtigsjakk spilles i perioden 25-31. desember, og sendes på NRK 1. 28. desember starter langrennsmesterskapet Tour de Ski, og samme dag starter den tysk-østerriske hoppuka. Tour de Ski og hoppuka slutter hhv. 5. og 7. januar.

Vintersporten du kan glede deg til i år

Deretter går det slag i slag fra november til mars med de viktigste mesterskapene i vintersesongen 2019-2020. NRKs sportsredaktør, Egil Sundvor, er stolt over å ha satt sammen et lag av noen av Norges beste ekspertkommentatorer i alle vinteridrettsgrenene.

Publisert av: Anders Teslo

Levert av Ascentia AS