Gaming har blitt redningen for Johannes

17-årige Johannes Midtbø har en sjelden kromosomfeil, og opplever ofte at ukjente personer skriver stygge ting om han på sosiale medier. Derfor er det godt å komme hjem til Playstation-konsollen etter endt skoledag, for siden 2009 har Johannes’ interesse dreid seg om én ting: Gaming. Noe som har ført til at han har blitt mer sosial.

Eva Midtbø, Johannes mor, forteller om en positiv utvikling for sønnen hennes. – Det er stor forskjell også språklig, for han må kommunisere. Og han tør å snakke med folk, mye mer enn han gjorde før. Det er en stor forskjell, sier Midtbø til TV2. Hun forteller at Johannes er mer sosial nå enn før han begynte å game, og fortsetter: – Jeg hører at han sitter her og ler og har det gøy sammen med vennene sine. Det er jo veldig godt, sier hun. Johannes legger til: – Jeg snakker ikke bare norsk, jeg snakker engelsk også, sier han.

Les hele saken, hvor også Robert Steen (faren til den avdøde gameren Mads «Ibelin» Steen) og youtuber Joachim Haraldsen medvirker: https://www.tv2.no/nyheter/10382583/

Publisert av: Anders Teslo