Ella (16) hetset – faren ba nettrollene ringe ham

Ella Markham danset da Tottenham tok imot  West Ham på Tottenham Hotspur Stadion 27. april. Faren Neil (43)  filmet sin dansende datter som har Downs syndrom og la den ut på Twitter etterpå.  Dette ble de grovt hetset for i etterkant, men Neil slår tilbake og kjendisene støtter ham.

– Jeg delte en video av datteren min som koser seg. Siden da har hun blitt latterliggjort. Dette er ikke det jeg opprettet en Twitter-bruker for. Kanskje det ikke er noe for meg», skrev Markham senere. Kun noen timer senere måtte han ty til Twitter igjen for å forsvare sin egen datter, etter en rekke diskriminerende meldinger  Her er noen eksempler:«Det er testiklene dine sin feil at datteren din har et ekstra kromosom, hva tenker du om det?», skriver en person. «Jævla mongo», taster en annen. «Dra til helvete, mongo. Vi tapte», skriver en tredje. 

Etter all hetsen har Markham og Ella mottatt massiv støtte, og senest 1. mai gjestet far og datter TV-programmet «This morning». Der fortalte 43-åringen at han utfordret haterne til å ringe ham. – Kun én person ringte meg. Jeg kan ikke fortelle på TV hva som ble sagt, sier Markham til programlederen, ifølge The Sun. – Jeg var ikke aggressiv. Jeg forklarte personen hvordan kommentarene hadde fått meg til å føle, og sa at hvis du ikke gjør det igjen, så kanskje vi har klart å gjøre en endring.

Ella (16) hetset – faren ba nettrollene ringe ham

Da Tottenham tok imot West Ham United på Tottenham Hotspur Stadium 27. april, var Spurs-supporteren Neil Markham tilstede for å overvære kampen sammen med datteren Ella (16). Etter kampen, som endte 0-1, delte Markham en video av sin dansende datter på Twitter.

Postet av Birgitte Falck-Jørgensen, 8. mai 2019