10-årsjublileum for omsorgsbolig

Bilderesultat for Per Skredders vei 2

For 10 år siden, i 2007, kunne Bærum kommunes første private omsorgsbolig for utviklingshemmede åpne dørene. Lørdag var det duket for fest, men også litt politikk.

Boligen ligger i Per Skredders vei 2 i Lommedalen, og her bor det 12 beboere. En av dem er Paal M. Baksaas, som fikk holde tale på festen, noe også faren hans, tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas, gjorde. Sistnevnte er også styreleder for Per Skredders vei, som, i tillegg til de 12 beboerne, har 8 ansatte. Og Bærums ordfører Lisbeth hammer Krog var også med på feiringen av omsorgsboligen.

– Jeg ønsker å takke foreldrene som har klart å bygge opp dette på egen hånd. I Høyre vet vi å sette pris på private initiativ, sa Krog i sin tale.

Som seg hør og bør ble det servert brus og kaker, men det ble også litt tid til politikk.  I forbindelse med årets stortingsvalg har Høyre sendt ut postkort til en rekke boliger i Norge. Bakgrunnen er at partiet ber om innspill til hvordan de kan gjøre Norge bedre. Og foreldregruppen i Per Skredders vei tok statsministeren på ordet. For under feiringen overrakte Paal Baksaas innspillene i brevs form til Lisbeth Hammer Krog.

– Vi etterlyser også større grad av kontinuitet og stabilitet i personalet som tar seg av tjenestene i boligene i helgene og mer aktivitet, sier Baksaas til budstikka.no.

Les hele saken: Unikt borettslag feiret seg selv

Denne saken ble opprinnelig publisert på budstikka.no

Postet av: Anders Teslo

 

Emneord: , ,

Legg igjen en kommentar