WEB TV

NB!! Vi får straks ny web-tv.
I mens kan du se ukens sending via TV8 ved å følge linkene under.

Ukens sending:

Empo TV – I denne sekken skjuler det seg noe hemmelig (publisert 8.1)

Tidligere sendinger:

JUL I RUTA – Nilsi må se «Tre nøtter til Askepott» (publisert 18.12)

JUL I RUTA – Lov å være ekstra snill i julen (publisert 11.12)

JUL I RUTA – Ferdig med julegavene fire år frem i tid (publisert 5.12)

JUL I RUTA  – Se hvorfor Truls Svendsen starter jula i oktober (publisert 27.11)

 

Denne tjenesten tilbys av Empo AS. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uatorisert lenking, videreføring eller kopiering er ulovlig.

Empo TV lager et nytt program hver uke. Det inneholder reportasjer og intervjuer som angår utviklingshemmede i Norge og utlandet. Sendingene går fast på Frikanalen, alle TV8’s kanaler, samt på TV Vestfold. Vi har også vist noen av våre reportasjer på NRK. Du kan abonnere på våre sendinger på DVD, for kr. 1950,- pr år. ink. mva. og porto. Du får automatisk tilsendt sendingene hver 14. dag, med 2 programmer på hver DVD. Totalt 18-20 DVD i året. Hvert program er 15 minutter langt og inneholder varierte reportasjer. Se vår web-tv for eksempler.

Med et DVD abonnement kan du se sendingene så ofte du vil og med den beste kvaliteten. Og da trenger du heller ikke internett for å se dem.Sendingene er også egnet for fellesvisning i undervisning i ungdomsskole og på videregående, i tilrettelagte boliger og på arbeidsplasser eller andre steder. Send en mail med din adresse til dvdbestilling@empo.no. Merk mailen «DVD-abonnement».

Prisen for institusjoner er kr. 4900,- ink. mva og forsendelse.

14 Comments

Legg igjen en kommentar

Required fields are marked *.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *