WEB TV

Her kan du se alle sendingene vi har laget. Trykk på knappene til høyre for «tv-skjermen», så starter filmen automatisk. Det kan ta litt tid før den starter, så vær tålmodig…

Denne tjenesten tilbys av Empo AS. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uatorisert lenking, videreføring eller kopiering er ulovlig.

Empo TV lager et nytt program hver uke. Det inneholder reportasjer og intervjuer som angår utviklingshemmede i Norge og utlandet. Sendingene går fast på Frikanalen, alle TV8’s kanaler, samt på TV Vestfold. Vi har også vist noen av våre reportasjer på NRK. Du kan abonnere på våre sendinger på DVD, for kr. 1950,- pr år. ink. mva. og porto. Du får automatisk tilsendt sendingene hver 14. dag, med 2 programmer på hver DVD. Totalt 18-20 DVD i året. Hvert program er 15 minutter langt og inneholder varierte reportasjer. Se vår web-tv for eksempler.

Med et DVD abonnement kan du se sendingene så ofte du vil og med den beste kvaliteten. Og da trenger du heller ikke internett for å se dem.Sendingene er også egnet for fellesvisning i undervisning i ungdomsskole og på videregående, i tilrettelagte boliger og på arbeidsplasser eller andre steder. Send en mail med din adresse til dvdbestilling@empo.no. Merk mailen «DVD-abonnement».

Prisen for institusjoner er kr. 4900,- ink. mva og forsendelse.

14 Comments

 1. Tusen takk for flotte reportasjer !

 2. Så bra! Dette var et flott innslag med mange glade mennesker. Lykke til videre.

 3. Hei eg var på Kollevågen på Askøy i Juni er med mulig å se det innslaget Empo Tv filmet noe steder? Håper på positivt svar . Mvh Espen.

  • Hei Espen! Det innslaget har vi ikke vist enda, men vil komme i en av våre sendinger i løpet av høsten.

 4. Dette var en flott sending! Med en som alltid flott programleder!!!!

 5. Hei Empo-folk!
  Det var flott å se jubileumssendingen deres, og godt å se at dere holder på med den gode TV-produksjonen fremdeles. Håper dere alle har det riktig godt. Keep up the good work!

  Spesiell hilsen til Mats: «Steik kor flink du he blitt som reporter!!»
  Hilsen den tidligere lederen av EmpoTV-Trøndelag!

 6. Jeg så et klipp om Kon Tiki på FB. Når blir det lagt ut på webtv,da?

  • Hei! På webtv legger vi ut våre ukentlige sendinger. Klippet om Kon-Tiki var bare et lite innslag vi lagde for å legge ut på nyhetssiden vår, og blir ikke lagt på webtv.

 7. Veldig flott video, hvordan er det med jenter å benkpress?:)

 8. Dette er bare såååååååååååååååå bra!!!
  For noen flinke folk! :)

 9. Kjempeflott sending, så utrolig masse artig å se på! Stå på, sånn er kos å se :)

 10. PÅ SOR-konferansen som ble arrangert i Oslo nylig(21-22.10) ble det vist et innslag fra et bakeri i Halden som hadde blitt en flott arbeidsplass for en del utviklingshemmede. Kan dere sende meg en link til dette innslaget slik at eg kan få vist til andre at det er mulig å skape fine og meningsfulle arbeidsplasser for våre barn, bare man tar litt initiativ og har vilje til å prøve.

  Med vennlig hilsen
  Harald M Kvame Hansen
  Forbundsleder LUPE

  • Hei! Vi har dessverre ikke noen direkte link, men innslaget du tenker på var med i vår sending 20. september i fjor. Hvis du søker på Erlandsens Conditori i søkefeltet på vår web-tv kommer det opp i resultatene på høyre side av skjermen, så kan du spille det av direkte der. Hilsen Torgeir/Empo TV

Legg igjen en kommentar

Required fields are marked *.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *