Fruktpakking


Empo har inngått et samarbeid med Euromiljø, Helt opplagt.

Vi pakker frukt for  levering i Oslo og  Akershus

Hverdagskurven

Priseksempel 12 pers: ca 4,- pr hode / dag

Perfekt for dere som ønsker å oppnå helsefordelen ved å benytte frukt og samtidig holde prisen på det miminale. Hverdagskurven™ består av tre ulike typer basefrukt, der det varieres mellom eple, pære, banan og citrus.
Leveres i kurver à ca 6,9 og 15kg.

Go’kurven

Priseksempel 12 pers: ca 5,- pr hode / dag

Go’kurven™ er vårt mest populære alternativ, da den er både rimelig, variert og spennende. Dere får friske fruktkurver bestående av eple, citrus, banan, pære, drue, plomme og nektarin, variert etter sesong og tilgang. I tillegg får dere en gang i blant knaskerøtter, cherrytomater eller eksotisk frukt som en hyggelig overraskelse.
🙂
Leveres i kurver à ca 6, 9 og 15 kg.

Superkurven

Priseksempel 12 pers: ca 6,- pr hode / dag

Superkurven™ er vårt flaggskip, for dere som ønsker ”alt”! Denne kurven finnes i 2 størrelser og består av hhv 3-4 eller 5-6 kg frisk frukt som eple, pære, banan, citrus, druer.

I tillegg toppes den av eksotisk og sesongfrukt som plommer, nektariner, jordbær, kiwi, sharon, melon osv, samt knaskegrønnsaker, nøtter og tørkede frukter. Innholdet i kurven varierer fra uke til uke, og etter sesong og tilgang.

Knaskekurven

Priseksempel 10 pers: ca 8,- pr hode / dag

Knaskekurven™ er vårt nyeste tilskudd i kurvfamilien. Et sunt og spennende alternativ som er skapt for kos. Den inneholder epler, pærer, bananer, druer, minigulrøtter, cherrytomater, reddiker, sukkererter og nøtter.

Leveres i kurver à ca 5,5 og 8 kg.

Rullekurven

Priseksempel 12 pers: ca 6,- pr hode / dag

Rullekurven™ er for dere som ønsker mer variasjon, eller ganske enkelt ikke klarer å bestemme dere. Varierer fra uke til uke mellom de fire ulike kurvtypene og kan leveres i to størrelser.